Геотермальна енергетика: виробництво електричної і теплової енергії - Долінський, А.А.; Халатов, А.А. (Вісник НАН України, 2016)
У статті наведено короткий огляд сучасного стану і розвитку геотермальної енергетики у світі. Розглянуто перспективи використання геотермальної енергетики в Україні для виробництва електричної і теплової енергії.