75-річчя члена-кореспондента НАН України О.С. Никоненка (Вісник НАН України, 2016)
9 листопада виповнюється 75 років відомому вченому-хірургу, доктору медичних наук, професору, заслуженому діячеві науки і техніки, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, академіку НАМН України, члену-кореспонденту НАН України Олександру Семеновичу Никоненку.