Чернігів у творчій спадщині Євгенії Спаської - Луговик, Т. (Сiверянський лiтопис, 2016)
У статті схарактеризовано подорожі Є. Ю. Спаської до Чернігова, з’ясовано роль та місце визначного гончарного осередку в науково-музейній спадщині дослідниці.