М. К. Ковальов – керівник Чернігівського учительського інституту (1950 – 1953 рр.) - Боровик, А. (Сiверянський лiтопис, 2016)
Стаття присвячується маловідомим сторінкам історії Чернігівського учительського інституту періоду початку 50-х років ХХ ст. Мова йде про управління навчальним закладом М. К. Ковальовим.