Тамара Демченко. Здобуття Батьківщини: життя та творчість Євгена Онацького - Іваницька, С. (Сiверянський лiтопис, 2016)
Рецензія на книгу: Тамара Демченко. Здобуття Батьківщини: життя та творчість Євгена Онацького. – Чернігів: ПП "Освітній центр", 2016. - 184с.