Особовий фонд Дмитра Панасовича Бочкова у Державному архіві Чернігівської області - Гейда, О. (Сiверянський лiтопис, 2016)
Стаття присвячена характеристиці структури, складу та змісту особового фонду Дмитра Панасовича Бочкова (1887 – 1982 рр.), а також історії його передачі до Державного архіву Чернігівської області. Подано джерелознавчий аналіз рукописної, документальної та епістолярної колекцій та їхні інформативні можливості для дослідження біографії та наукової діяльності Д. Бочкова.