З історії відзначення ювілеїв Чернігівського національного педагогічного університету - Боровик, А. (Сiверянський лiтопис, 2016)
У статті мова йде про відзначення ювілейних дат Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка за сторічну його історію та звертається увага на ідею зміни часу його заснування.