Тетяна Антонюк. Міжнародні зв’язки київських університетів у 1991-2012 рр. - Половець, В. (Сiверянський лiтопис, 2016)
Рецензія на книгу: Тетяна Антонюк. Міжнародні зв’язки київських університетів у 1991-2012 рр. – Вінниця, 2015.