Про соціально-економічне становище Остерщини 1920-1921 рр. - Пиріг, П.; Конопля, Ю. (Сiверянський лiтопис, 2016)
У статті на основі використання неопублікованих архівних матеріалів висвітлюються суттєві моменти аграрних перетворень, промислового і ремісничого розвитку Остерщини в 1920-1921 рр.