Оцінка похибки наближеного обчислення коефіцієнтів Фур’є функції двох змінних за деякою кубатурною формулою на класі диференційовних функцій - Литвин, О.М.; Нечуйвітер, О.П. (Проблемы машиностроения, 2011)
Отримана оцінка похибки наближення 2D коефіцієнтів Фур'є кубатурною формулою з використанням оператора кусково-сталої сплайн-інтерполяції, побудованого на основі відповідного оператора інтерлінації на деякому класі диференційованих функцій. Інформація про неосцилюючий множник підінтегральної функції задана значеннями функції на сітці.