Археологічна розвідка в Казанківському районі Миколаївської області - Гребенніков, В.; Гребенніков, Ю. (Емінак, 2007)
У статті автори висвітлюють історію та результати археологічних розвідок у Казанківському районі Миколаївської області у другій половині ХХ ст. Зокрема вони представляють повний перелік зафіксованих археологічних об’єктів вказаного району, кургани, плями та поселення. До статті додається археологічна карта.