Підводні дослідження Ольвії на початку ХХІ ст. - Смирнов, О. (Емінак, 2007)
Стаття присвячена підводним роботам на затопленій частині Ольвійського поліса. У ній коротко висвітлюється історія підводних досліджень міста та підсумки роботи експедиції на початку ХХІ ст. Використані нові матеріали підводних робіт.