Ставлення населення радянської України до усунення Микити Хрущова від влади - Брегеда, М. (Емінак, 2007)
Автор аналізує суспільно-політичні настрої різних соціальних верств напередодні жовтневого (1964 рік) пленуму ЦК КПРС. У статті розкриваються причини пасивного відношення українського населення до відставки М. Хрущова.