Психодрама як літературознавча проблема - Вертій, О. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: Тихолоз Богдан. Психодрама Івана Франка в дзеркалі рефлексійної поезії. Студії. — Львів, ЛНУ ім. Івана Франка. — 2005. — 180 с.