Державний суверенітет в умовах глобалізації - Седляр, Ю.; Савчак, Н. (Емінак, 2007)
Автори розкривають теоретичні проблеми збереження державного суверенітету у сучасних геополітичних змінах. Висувається ідея необхідності перегляду сутності поняття «суверенітет», для пристосування даної категорії до умов глобалізації.