Лінія найбільшого опору: табірний текст у сучасній інтерпретації - Лавринович, Л. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Рецензія на монографію: Колошук Н.Г. Табірна проза в парадигмі постмодерну: Монографія. — Луцьк: РВВ “Вежа” Волин. держ. ун-ту ім. Лесі Українки, 2006. — 500 с.