Тонкий лірик і лицар чину – Олена Теліга - Сінченко, О. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Про видання творчої спадщини Олени Теліги: Теліга О. О краю мій...: Твори, документи, біографічний нарис. – 2-ге вид., випр. і допов. – К. : Видавництво імені Олени Теліги, 2006. – 496 с.; іл.