Освітні заклади по підготовці фахівців-аграріїв в період нацистської окупації України - Захарченко, О. (Емінак, 2007)
В статті розглядається нацистська окупаційна політика щодо питання створення мережі фахового сільськогосподарського навчання в Україні. Наведено новий фактичний матеріал, який автор вперше вводить до наукового обігу.