Меланхолійний етюд на тлі Львова - Когут, С. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: Мориквас Надія. Меланхолія Степана Чарнецького: Есей. - Львів: Світ, 2005. - 384 с., іл.