VIII Всеукраїнський рейтинг “Книжка року’2006” - Лисенко, В. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
3 березня ц. р. в Українському домі переможцям вручали премії щорічного рейтингу “Книжка року’2006” (організатори Костянтин Родик і Галина Родіна).