Повернення Володимира Державина - Салига, Т. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Рецензія на книгу: Державин Володимир. Література і літературознавство. Вибрані теоретичні та літературно-критичні праці. – Івано-Франківськ, 2005. – 492 c.