ВАПЛІТЕ в контексті художньо-естетичних пошуків 20-х років - Просалова, В. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Рецензія на книгу: Кавун Л.І. “М’ятежні” романтики вітаїзму: проза ВАПЛІТЕ. – Черкаси, 2006. – 328 с.