Сучасна вітчизняна аудіокнижка – уперше в Україні - Лисенко, В. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
У переддень нового – 2007 – року відбулася презентація Компанії А.Е.Л., на якій було продемонстровано її першу продукцію: 10 аудіокнижок у форматі МР3 культових сучасних українських письменників (Ю.Андруховича, Ю.Покальчука, Ю.Винничука, Т.Прохаська, Ірен Роздобудько, Лариси Денисенко, С.Пушика, які начитали самі автори й актори – Л.Хоролець, С.Бойко, Т.Плашенко та ін.) та два диски п’єс Лесі Українки (“Камінний господар”, “Давня казка”, “Одержима”, “Оргія”, “Лісова пісня” та ін.) із золотого архівного фонду українського радіо (т. зв. “Театр перед мікрофоном”).