Специфіка застосування політичних технологій в Україні - Ніколаєнко, Н. (Емінак, 2008)
Автор розглядає проблеми функціонування політичних технологій в Україні. В статті розкривається специфіка застосування політичних технологій під час виборчих кампаній.