Японсько-німецькі відносини у 1939-1941 рр. - Убійко, Н. (Емінак, 2008)
У даній статті, автор вважає за доречне розглянути досить актуальну тему – взаємовідносини Японії та Німеччини напередодні та на початку другої Світової війни. Розкрити причини їх союзу та розвиток. Також головною ціллю є розкрити значення цього тандему для майбутніх міжнародних подій.