Внутрішній ринок промислової продукції як основа економічного зростання - Мірко, Н.В. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Здійснено аналіз ефективності внутрішнього ринку промислової продукції та запропоновано пріоритетні заходи у цій сфері.