Пріоритети розвитку промисловості міста Києва - Остафійчук, Я.В. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Проаналізовано стан, тенденції та проблеми розвитку промисловості міста Києва, вплив процесів сервісизації економіки на просторову організацію промислового виробництва. Визначено стратегічні завдання промислової політики на середньострокову перспективу, пріоритетні напрями діяльності міської влади щодо забезпечення інтеграції сфери послуг і виробничої сфери.