Передумови формування стратегії розвитку оборонно-промислового комплексу України - Барановська, І.В. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
У статті здійснено критичний аналіз передумов формування стратегії розвитку оборонно-промислового комплексу України в контексті державного регулювання його розвитку та обґрунтовано необхідність удосконалення державної політики в цій сфері на основі відповідних змін у забезпеченні державного управління функціонуванням комплексу.