Вплив інноваційних технологій на розвиток хімічної промисловості - Тарасова, Н.В.; Богачова, Л.В. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
У статті розглядаються основні напрями підвищення інноваційної конкурентоспроможності хімічної промисловості на національному та міжнародному ринках та головні економічні механізми практичної реалізації цієї мети.