Особливості ризиків підприємницької діяльності в автомобільній галузі - Тюленєва, Ю.В.; Ткаченко, Т.П. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Систематизовані та узагальнені ризики підприємницької діяльності в автомобільному комплексі. Виявлено нагальні проблеми транспорту і дорожнього господарства.