Продовольча безпека регіонів України - Бублик, І.В; Запотоцький, С.П. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Розкрито стан продовольчої безпеки регіонів України та визначено основні напрями її формування. Наведено головні причини сучасного стану продовольчої безпеки. Охарактеризовано її виробничу та споживчу складові.