Особисті підсобні господарства як форма виробничої діяльності домогосподарств - Нечитайло, Т.Ю. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
У статті розглянуто сектор особистих підсобних господарств як напрям виробничої діяльності національних домогосподарств. Проаналізовано особливості їхнього функціонування як адаптаційного механізму домогосподарств в умовах сучасних кризових соціально-економічних явищ.