Засади формування інвестиційного потенціалу АПК регіону - Хвесик, Ю.М. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Визначено засади інвестиційного потенціалу агропромислового комплексу регіону; вирішено завдання щодо збільшення обсягів інвестиційних ресурсів в АПК регіону, невідповідність фактичного стану залучених інвестицій наявному інвестиційному попиту.