Відтворення виробничої інфраструктури аграрної сфери: стан та проблеми - Стройко, Т.В. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
У статті обґрунтовано концептуальні підходи до відтворення виробничої інфраструктури підприємств як основного елемента підвищення конкурентоспроможності вітчизняної аграрної сфери. Зазначається, що формування дієвої системи інфраструктурного забезпечення підприємств галузі стримується через відсутність чітких організаційно-технічних, правових та економічних гарантій з боку держави.