Гребенников Ю.С. Киммерийцы и скифы Степного Побужья (IХ-III вв. до н.э.). – Николаев: ИА НАНУ, 2008. – 192 с.: розширена рецензія та коментарі - Островерхов, А. (Емінак, 2009)
У роботі критично і ґрунтовно проаналізовано нову працю відомого миколаївського археолога Юрія Гребеннікова. Для обґрунтування власної точки зору рецензент використовує широке коло джерел та літератури, що дало йому змогу визначити як позитивні риси, так і певні недоліки монографії.