Територіальна організація торгівлі в ретроспективі - Юр’єва, П.Б. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
У статті розглянуто генезис теорій та концепцій територіальної організації торгівлі, визначено основні проблеми та завдання з раціоналізації та оптимізації територіальної організації торгівлі в Україні.