Проблеми діяльності промислово-фінансових груп в Україні в ринкових умовах господарювання - Череп, О.Г. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Узагальнено зарубіжний досвід та висвітлено основні проблеми функціонування ПФГ в Україні. Здійснено аналіз сучасних тенденцій економічного розвитку країни.