Політика інноваційного розвитку регіонів: завдання та механізми реалізації - Павлюк, А.П. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Проаналізовано передумови та чинники інноваційного розвитку регіонів України. Обґрунтовано завдання політики інноваційного розвитку регіонів на сучасному етапі.