Зустрічі в Кам’янці-Подільському - Рарицький, О. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
15–16 березня ц. р. у Кам’янець-Подільському державному університеті відбулася презентація ювілейного числа журналу “Слово і Час”. Ініціатором її виступила кафедра теорії та історії журналістики й української літератури (завідувач – доц. М.Васьків). У зустрічах зі студентами й викладачами взяли участь головний редактор Л.Скупейко, член редколегії А.Ткаченко, редактор С.Журба, коректор С.Потапенко.