Літературна теорія та компаративна література - Балакян, А. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Пропонований текст – доповідь на ХI Міжнародному конгресі компаративістів (Париж, 20–24 серпня 1985 року). Друкується за “Вибраними матеріалами з’їзду”.