Історія відсутності й повернення - Мазепа, Н. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Рецензія на книгу: Соловей Елеонора. Невпізнаний гість: Доля і спадщина Володимира Свідзінського. – К.: Наукова думка, 2006. – 224 с.; Володимир Свідзінський (1885 – 1941): Біобібліографічний покажчик. – К.: Наукова думка, 2006. – 53 с.