Вплив ультразвукової механічної обробки на електрофізичні та механічні властивості стрічок металевого скла Zr₆₄Cu₁₆Ni₁₀Al₉,₅Nb₀,₅ - Бакай, С.О.; Лазарєва, М.Б.; Бакай, К.С.; Волчок, О.Й.; Горбатенкo, В.М (Вопросы атомной науки и техники, 2016)
Досліджено вплив ультразвукової механічної обробки з різними параметрами на електроопір, термофізи- чні та механічні властивості стрічок металевого скла Zr₆₄Cu₁₆Ni₁₀Al₉,₅Nb₀,₅. Встановлено кореляцію змін електроопору, термофізичних та механічних параметрів зі структурними змінами в зразках металевого скла, які відбуваються під дією високочастотних циклічних навантажень.