Малютіна Н. П. Українська драматургія кінця ХІХ – початку ХХ століття: аспекти родо-жанрової динаміки - Шумило, Н. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: Малютіна Н. П. Українська драматургія кінця ХІХ – початку ХХ століття: аспекти родо-жанрової динаміки. — Одеса: Астропринт, 2006. — 351с.