Наші презентації (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Ярослава Вільна. Історико-літературний феномен критичної інтерпретації творчості Г.Квітки-Основ’яненка: Монографія. — К.: Альтерпрес, 2005. — 300 с.