Конкретизация параметров модели накопления рассеянных повреждений для описания деформирования стали 20 - Кучер, В.Н. (Проблемы прочности, 2010)
Представлено метод конкретизації параметрів моделі накопичення розсіяних пошкоджень сталі 20 при статичному деформуванні, що визначаються за зміною модуля пружності і ступеня гомогенності матеріалу, у відповідність до якого ставиться розсіяння характеристик твердості при масових вимірюваннях на різних етапах повторно-статичного навантаження.