“Просвітницька традиція в літературі США” - Дубініна, О. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
В Інституті літератури ім. Т.Г.Шевченка НАН України відбулася презентація другого числа щорічника „Американські літературні студії в Україні”, започаткованого Центром американських літературознавчих студій в Україні при Інституті літератури. Цього разу видання було присвячено просвітницькій традиції в літературі США.