Наші презентації (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Іван Франко. Зів’яле листя / Упоряд. Б.Тихолоз. Авт. післямови М.Зубрицька. Худ. оформлення, макет Р.Романишин, А.Лесів. – Львів: Літопис, 2006. – 160 с.