Літературно-музичний андеграундовий фестиваль “День Незалежності з Махном” - Соколюк, Ю. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
24-25 серпня 2006 р. у містечку Гуляйполі (Запорізька обл.) відбувся андеграундовий літературно-музичний фестиваль, організований харківським мистецьким об’єднанням „ОsтаNNя Барикада”. Свято відбулося за підтримки Міністерства у справах сім’ї, молоді і спорту, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства культури та десятка медіа-партнерів.