Конференція «Леся Українка і європейська культура» - Селіверстова, С. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
14-16 вересня ц.р. в Луцьку на базі Волинського державного університету відбулася міжнародна наукова конференція “Леся Українка і європейська культура”. Організаторами її виступили Міністерство освіти і науки України, Національна академія наук України, Волинський державний університет ім. Лесі Українки, Інститут літератури ім. Т.Г.Шевченка НАН України, Волинський науково-дослідний центр вивчення творчості Лесі Українки.