Про Євгена Маланюка, уписаного в польський пейзаж - Астаф’єв, О.; Нямцу, А. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Рецензія на монографію: Елліна Циховська. Поезія Євгена Маланюка в контексті українсько-польських літературних зв’язків. Монографія. — К.: Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, 2006. — 128 с.